Livrare gratuita pentru comenzile de peste 250 lei (care nu contin legume)
Nasul Rosu: intrebari si raspunsuri

Nasul Rosu: intrebari si raspunsuri

Epiceriile Nasul Rosu

De ce se numesc magazinele noastre epicerii, am detaliat in articolul de mai jos.Tot din acest articol vei afla si mai multe despre nasulrosu online, programul magazinelor si despre ce ne face sa mergem cu bine mai departe.

 

De unde numele de Epicerie Nasul Rosu?

Termenul de epicerie integreaza mai bine conceptul pe care noi am vrut sa il punem in practica. Acel loc special, frumos, in care mergi si gasesti alimente sanatoase, dar si multe produse speciale, gurmet, pe care nu le gasesti cu usurinta in alta parte. 

De exemplu, ne place sa aducem la noi in epicerii ceaiuri organice, pure sau acea sare de mare provenita dintr-un loc atat de special, o rezervatie naturala din insula Mallorca. Uleiurile bio de masline, extravirgine ce provin, la fel, de la un furnizor deosebit din Puglia si sunt apreciate international.

 

Sunt multe de spus si toate produsele ar trebui mentionate, dar cam aceasta a fost ideea. 

Calitatea, gustul si increderea in sursa de provenienta sunt 3 factori ce stau la alegerea fiecarui produs din epicerie. 

 

Care e programul de la Nasul Rosu?

 

Pentru ca noi suntem fermieri, in primul rand, avem nevoie de timp de lucru si ingrijire a plantelor. Epiceriile sunt deschise de miercuri pana sambata, intre 11-19. Dar, pentru un program actualizat, puteti consulta mereu pagina de Instagram, siteul nostru sau Google 

Maps. Veti gasi programul actualizat atat pentru Nasul Rosu Pipera, cat si pentru Nasul Rosu Floreasca.



Cat de actualizat este magazinul online?

 

In magazinul online nasulrosu.ro veti gasi aproape toate produsele pe care le gasiti si in epicerii, inclusiv legume, fructe, produse perisabile.

Stocurile sunt actualizate saptamanal, iar livrarea se face prin curierat rapid. Pentru produsele perisabile exista un regim special si detaliem mai jos.

 

Cum pot comanda online fructe si legume bio?

Mai intai de toate, trebuie sa stii ca ne  dorim ca toate produsele pe care le comanzi online sa ajunga in stare foarte buna la tine. 

 

De stiut!

 

Momentan, livrarile de fructe si legume (si produse perisabile, adica cele cu regim termic) se fac doar in Bucuresti si Ilfov (Interiorul centurii).

 

Pentru a comanda aceste produse perisabile si legume,fructe, trebuie sa te inscrii in Clubul vecinilor cu Nasul Rosu. Un mini formular in care iti inscrii adresa de livrare.



E o pas aparte, in sensul ca el trebuie facut chiar daca tu ai mai comandat de pe site si esti inscris cu un cont. Probabil ai comandat produse neperisabile, ce nu au regim termic.

 

Dupa ce completezi acel mic formular cu inscrierea in Clubul Vecinilor cu Nasul Rosu, noi validam adresa ta. In felul acesta, ne asiguram ca da, putem face livrarea in conditii optime pentru tine. Vei primi si tu o confirmare pe email.

 

De unde stiu care sunt fructele si legumele bio disponibile?

 

Fie ca sunt aduse de la ferma noastra ecologica, fie ca vin de la alti producatori, cu standarde la fel de ridicate ca si noi, legumele si fructele bio sunt actualizate saptamanal. Publicam pe site o lista pe care noi o numim Meniul cu fructe si legume.

 

Cum spuneam, gasiti legume si fructe bio de la noi din ferma, legume si fructe de la producatori romani, locali ce pun accentul pe calitatea culturilor lor, dar si legume, fructe bio ce vin de la alti producatori certificati ecologic.

 

Ca si incheiere, ne bucuram sa fim o sursa de nadejde pentru multi dintre voi, in ceea ce priveste aprovizionarea cu legume bio. Ne dorim sa pastram aceleasi standarde si sa fim in continuare o mare familie. Ferma noastra ecologica de langa Bucuresti si-a dublat capacitatea si ne dorim sa aducem alimente sanatoase pe cat mai multe mese.


Cu drag, 

Echipa de la Nasul Rosu