×
Cautare

Folosim semințe din colecția personală din plante pe care le-am adunat din toate colțurile țării, de la oameni pasionați de legumicultură ca și noi și din călătoriile noastre.
Plantele de unde provin semințele le-am cultivat cu drag la noi în gradină, ne-au bucurat simțurile și acum dorim să împărtășim această experiență cu tine.
Dacă ai semințele, însa nu ai spațiul potrivit pentru a obține răsadurile, te ajutam noi cu producerea răsadului din acestea. Sună-ne pentru a stabili care este perioada optimă pentru plantatul răsadurilor.
Stocul de plante este limitat și intermitent, iar pe parcursul anului varietatea de plante poate fi modificată.
Trimitem răsadurile prin curier, costul transportului fiind 20 lei.
Comanda o poți da pe mail, telefonic sau direct pe site aici:

Comanda aici

La acest moment NU avem răsaduri disponibile. Vom publica în luna februarie lista cu răsaduri și te vom anunța pe mail, tot ce trebuie sa faci este să ne lași un mesaj mai jos cu ce legume, verdețuri și flori te interesează.
Prețul unui răsad este de 2.5 lei. Admitem că o mică parte din plante nu se vor prinde sau pot fi deteriorate la transport, de aceea vei plăti doar 40 de plante, iar 5 le vei primi cadou de la noi. Astfel, prețul unei tăvi cu 45 de răsaduri este de 100 lei.
Plantele vin într-o tavă cu 45 de alveole de 5.3 cm diametru, sunt plantate în turbă nutritivă și sunt gata de plantat în pământ. În funcție de locul unde alegi să plantezi (în aer liber sau în spațiu protejat) te vom sfătui care este cea mai buna perioadă să începi.