Magazin Online / BioOrto (ulei de măsline și preparate din legume) / Ulei masline BIO Peranzana GRAND CRU 500 ml, bioOrto

Ulei masline BIO Peranzana GRAND CRU 500 ml, bioOrto

Ulei extra-virgin organic superior

  • Acest ulei extra-virgin organic superior pare că a luat tot ce e mai bun din solul fertil de la poalele Apeninilor, din soarele care învăluie măslinii și din verdeața care împrejmuiește domeniul Passalacqua.
  • Ulei de masline Peranzana de un auriu închis, cu umbre verzui delicate, miroase puternic a roșii proaspăt culese și a ierburi medicinale, dintre care se remarcă busuiocul și patrunjelul .
  • Gustul este un amestec echilibrat de note amărui și picante. Își fac simțită prezența lăptuca, cicoarea și anghinarea, care se întâlnesc cu o notă de final dulce de migdale.
  • Peranzana e è profondamente innamorato de aperitivele din carne albă precum carpaccio-ul de somon, salata de pui sau risotto cu fructe de mare.
  • Se combină perfect și cu peștele sau iepurele la cuptor sau cu brânzeturi proaspete, precum mozarella.

142 RON

Adaugă

Din păcate produsele noastre nu pot fi returnate, conform legislației în vigoare priving siguranța alimentară. Înainte să trimiți comanda, te rog să ții cont că produsele noastre nu sunt standard și impecabile ca aspect. Fiind produse ecologice, unele sunt mai mici, cu forme inegale și imperfecte, însă sunt sănatoase și gustoase. Dacă ai așteptările corecte, va fi o experiență plăcută pentru tine.
Dacă ai nevoie de mai multe informatii ca să faci o alegere documentată, te invităm să vizualizezi paginile noastre de Instagram și Facebook.

Înapoi la Magazinul online