Magazin Online / BioOrto (ulei de măsline și preparate din legume) / Ulei masline BIO Peranzana 500 ml, bioOrto

Ulei masline BIO Peranzana 500 ml, bioOrto

Ulei extra-virgin organic superior

  • Acest ulei extra-virgin organic superior pare ca a luat tot ce e mai bun din solul fertil de la poalele Apeninilor, din soarele care invaluie maslinii si din verdeata care imprejmuieste domeniul Passalacqua.
  • Ulei de masline Peranzana de un auriu inchis, cu umbre verzui delicate, miroase puternic a rosii proaspat culese si a ierburi medicinale, dintre care se remarca busuiocul si patrunjelul .
  • Gustul este un amestec echilibrat de note amarui si picante. Isi fac simtita prezenta laptuca, cicoarea si anghinarea, care se intalnesc cu o nota de final dulce de migdale.
  • Peranzana e è profondamente innamorato de aperitivele din carne alba precum carpaccio-ul de somon, salata de pui sau risotto cu fructe de mare.
  • Se combina perfect si cu pestele sau iepurele la cuptor sau cu branzeturi proaspete, precum mozarella.


Alege cantitate:


Ulei masline BIO Peranzana 500 ml, bioOrto
85 RON
Adaugă


Ulei masline BIO Peranzana 1 litru, bioOrto
97 RON
Adaugă


Ulei masline BIO Peranzana 100 ml, bioOrto
29 RON
Adaugă


Ulei masline BIO Peranzana 250 ml, bioOrto
49 RON
Adaugă


Ulei masline BIO Peranzana 3 litri, bioOrto
252 RON
Adaugă


Ulei masline BIO Peranzana 5 litri, bioOrto
398 RON
Adaugă


Din păcate produsele noastre nu pot fi returnate, conform legislației în vigoare priving siguranța alimentară. Înainte să trimiți comanda, te rog să ții cont că produsele noastre nu sunt standard și impecabile ca aspect. Fiind produse ecologice, unele sunt mai mici, cu forme inegale și imperfecte, însă sunt sănatoase și gustoase. Dacă ai așteptările corecte, va fi o experiență plăcută pentru tine.
Dacă ai nevoie de mai multe informatii ca să faci o alegere documentată, te invităm să vizualizezi paginile noastre de Instagram și Facebook.

Înapoi la Magazinul online