Ulei masline BIO Peranzana 100 ml, bioOrto

Ulei superior, extras direct din rod, la presa rece

  • Ulei superior, extras direct din rod, la presa rece. E auriu inchis, cu umbre verzui delicate, miroase puternic a rosii proaspat culese si a ierburi medicinale, dintre care se remarca busuiocul si patrunjelul . Aciditate 0,28%. Gustul este un amestec echilibrat de note amarui si picante. Se consuma cu aperitivele din carne alba precum carpaccio-ul de somon, salata de pui sau risotto cu fructe de mare. Se combina perfect si cu pestele sau iepurele la cuptor sau cu branzeturi proaspete, precum mozarella.

29 RON

Adaugă

Din păcate produsele noastre nu pot fi returnate, conform legislației în vigoare priving siguranța alimentară. Înainte să trimiți comanda, te rog să ții cont că produsele noastre nu sunt standard și impecabile ca aspect. Fiind produse ecologice, unele sunt mai mici, cu forme inegale și imperfecte, însă sunt sănatoase și gustoase. Dacă ai așteptările corecte, va fi o experiență plăcută pentru tine.
Dacă ai nevoie de mai multe informatii ca să faci o alegere documentată, te invităm să vizualizezi paginile noastre de Instagram și Facebook.

Înapoi la Magazinul online