Silvoiță

200 g

Conține:

  • Silvoița - magiun de prune ecologice
  • Silvoița este un produs 100% natural, aflat în conversie la agricultura ecologică și este făcută din prune sălbatice, proaspete, romanești. Cu gust dulce-acrișor și aromă bogată, proaspătă și revigorantă, ea reglează digestia și tranzitul intestinal; este foarte hrănitoare și sănătoasă, o foarte bună sursă de fibre şi un puternic antioxidant.
  • Silvoița nu conține zahăr, îndulcitori naturali sau artificiali, arome, conservanți, coloranți naturali sau artificiali adăugați.

Produs indisponibil

Din păcate produsele noastre nu pot fi returnate, conform legislației în vigoare priving siguranța alimentară. Înainte să trimiți comanda, te rog să ții cont că produsele noastre nu sunt standard și impecabile ca aspect. Fiind produse ecologice, unele sunt mai mici, cu forme inegale și imperfecte, însă sunt sănatoase și gustoase. Dacă ai așteptările corecte, va fi o experiență plăcută pentru tine.
Dacă ai nevoie de mai multe informatii ca să faci o alegere documentată, te invităm să vizualizezi paginile noastre de Instagram și Facebook.

Înapoi la Magazinul online