Magazin Online / Cascina Belvedere, Italia (orez) / Orez Carnaroli alb BIO - 1 kg

Orez Carnaroli alb BIO - 1 kg

Orez de înaltă calitate, cu boabe care rămân perfecte și bine granulate chiar și după gătire, ideale pentru risoturi fine

  • Din Cascina Belvedere, familia Picco a transmis experiența și pasiunea față de agricultură din generație în generație, producând cel mai bun orez italian și cel mai bun risotto pentru întreaga familie.
  • Cascina Belvedere urmărește toate etapele producției de orez, de la câmp până la masă. În acest fel, aduc gust și autenticitate în fiecare casă.


Alege cantitate:


Orez Carnaroli alb BIO - 1 kg
25 RON
Adaugă


Orez Carnaroli alb BIO - 500g
15 RON
Adaugă


Din păcate produsele noastre nu pot fi returnate, conform legislației în vigoare priving siguranța alimentară. Înainte să trimiți comanda, te rog să ții cont că produsele noastre nu sunt standard și impecabile ca aspect. Fiind produse ecologice, unele sunt mai mici, cu forme inegale și imperfecte, însă sunt sănatoase și gustoase. Dacă ai așteptările corecte, va fi o experiență plăcută pentru tine.
Dacă ai nevoie de mai multe informatii ca să faci o alegere documentată, te invităm să vizualizezi paginile noastre de Instagram și Facebook.

Înapoi la Magazinul online