Orez Carnaroli alb BIO - 1 kg

Orez de înaltă calitate, cu boabe care rămân perfecte și bine granulate chiar și după gătire, ideale pentru risoturi fine

  • Orez italian Carnaroli Cascina Belvedere 1kg - este un orez de înaltă calitate, cu boabe care rămân perfecte și bine granulate chiar și după gătire, ideale pentru risoturi fine. Orezul Carnaroli de la Cascina Belvedere are aptitudini gastronomice deosebite, cu un echilibru excelent între o capacitate bună de absorbție și o mică pierdere de amidon care garantează o rezistență excelentă la gătit.


Alege cantitate:


Orez Carnaroli alb BIO - 1 kg
25 RON
Adaugă


Orez Carnaroli alb BIO - 500g
15 RON
Adaugă


Din păcate produsele noastre nu pot fi returnate, conform legislației în vigoare priving siguranța alimentară. Înainte să trimiți comanda, te rog să ții cont că produsele noastre nu sunt standard și impecabile ca aspect. Fiind produse ecologice, unele sunt mai mici, cu forme inegale și imperfecte, însă sunt sănatoase și gustoase. Dacă ai așteptările corecte, va fi o experiență plăcută pentru tine.
Dacă ai nevoie de mai multe informatii ca să faci o alegere documentată, te invităm să vizualizezi paginile noastre de Instagram și Facebook.

Înapoi la Magazinul online