Muștar Cremă Doamne Ferește, Editia Persană

290g


După o lungă așteptare, ne-am întregit Sfânta Treime cu ediția Persană. Te vei îndrăgosti la prima degustare de amestecul ierburilor delicate de pe colinele Iranului. Știm că unele gusturi sunt mai slabe de înger, motiv pentru care am creat sortimentul Persan mai puțin picant, ca să răsufli ușurat. Este gustul catifelat și temperat de mult așteptat. 2. Ingrediente: apă, muștar boabe, selecție de ardei iute măcinat, cimbrișor, susan, măghiran, sumac, piper negru, sare, oțet din vin, zahăr, riboflavină (colorant natural), condimente.

29 RON

Adaugă


Adaugă


Adaugă

Din păcate produsele noastre nu pot fi returnate, conform legislației în vigoare priving siguranța alimentară. Înainte să trimiți comanda, te rog să ții cont că produsele noastre nu sunt standard și impecabile ca aspect. Fiind produse ecologice, unele sunt mai mici, cu forme inegale și imperfecte, însă sunt sănatoase și gustoase. Dacă ai așteptările corecte, va fi o experiență plăcută pentru tine.
Dacă ai nevoie de mai multe informatii ca să faci o alegere documentată, te invităm să vizualizezi paginile noastre de Instagram și Facebook.

Înapoi la Magazinul online