Muștar Cremă Doamne Ferește, Editia Hindusă

290g


De pe potecile abrupte ale Nepalului până pe malurile nesfârșite ale Fluviului Vieții, am căutat aromele indiene care știu să spună povești vechi de milenii. Le-am adus la Tecuci într-o masala parfumată, pe cât de bogată în gust, pe atât de echilibrată, diversă în arome precum panteonul hindus. Baza de la care am pornit este rețeta clasică dinainte de 1990, pe care am rafinat-o și din care am înlăturat orice nu este lăsat de la Dumnezeu pe pământ. Nu conține coloranți artificiali, zaharină, acid acetic sau alte drăcovenii. Am adăugat în schimb un mix natural de condimente din India și Nepal, păstrând cu mare grijă un balans perfect între cele cinci gusturi. Ingrediente: apă, muștar boabe, selecție de ardei iute măcinat, turmeric, coriandru, scorțișoară, chimen, cuișoare, piper negru, sare, oțet din vin, zahăr, ulei de lămâie, riboflavină (colorant natural), condimente.

29 RON

Adaugă


Adaugă


Adaugă

Din păcate produsele noastre nu pot fi returnate, conform legislației în vigoare priving siguranța alimentară. Înainte să trimiți comanda, te rog să ții cont că produsele noastre nu sunt standard și impecabile ca aspect. Fiind produse ecologice, unele sunt mai mici, cu forme inegale și imperfecte, însă sunt sănatoase și gustoase. Dacă ai așteptările corecte, va fi o experiență plăcută pentru tine.
Dacă ai nevoie de mai multe informatii ca să faci o alegere documentată, te invităm să vizualizezi paginile noastre de Instagram și Facebook.

Înapoi la Magazinul online