Muștar Cremă Doamne Ferește, Editia Aztecă

290g


Ne-am întors din platoul mexican cu nostalgia sosurilor mole, intense precum istoria precolumbiană. Când am pus condimentele la treabă și la râșniță, la Tecuci s-a auzit puțin din vuietul oceanului și s-a simțit aerul umed al junglei. Ne-a ieșit o cremă de muștar cu un gust intens și greu de uitat, cam ca anul sabatic la care visezi de prea mult timp. Dacă nu te așteptai să simți aerul Mexicului într-un borcan din Tecuci înseamnă că nu te-ai gândit la cât de bine îi stă cu cacao. Și puțină vanilie. O delicatesă. Ingrediente: apă, muștar boabe, selecție de ardei iute măcinat, cacao, extract natural de vanilie, piper negru, sare, oțet din vin, zahăr, riboflavină (colorant natural), condimente.

29 RON

Adaugă


Adaugă


Adaugă

Din păcate produsele noastre nu pot fi returnate, conform legislației în vigoare priving siguranța alimentară. Înainte să trimiți comanda, te rog să ții cont că produsele noastre nu sunt standard și impecabile ca aspect. Fiind produse ecologice, unele sunt mai mici, cu forme inegale și imperfecte, însă sunt sănatoase și gustoase. Dacă ai așteptările corecte, va fi o experiență plăcută pentru tine.
Dacă ai nevoie de mai multe informatii ca să faci o alegere documentată, te invităm să vizualizezi paginile noastre de Instagram și Facebook.

Înapoi la Magazinul online