Magazin Online / Cascina Belvedere, Italia (orez) / Minestrone BIO

Minestrone BIO

Supă minestrone, 110g

  • Din Cascina Belvedere, familia Picco a transmis experiența și pasiunea față de agricultură din generație în generație, producând cel mai bun orez italian și cel mai bun risotto pentru întreaga familie.
  • Cascina Belvedere urmărește toate etapele producției de orez, de la câmp până la masă. În acest fel, aduc gust și autenticitate în fiecare casă.

Ingrediente: orez semi-brun*, ciuperci de porcini* (Boletus edulis), cartofi*, ceapa*, sare de mare, faina de orez*, amidon de porumb*, ulei de masline extravirgin*, morcov*, telina*, patrunjel*, maghiran*, miso* (soia*, orez*, apă, sare, koji), extract de drojdie, condimente*.
* ingrediente provenite din agricultura ecologica
PORTII 3-4
GREUTATE 110g
TIMP DE GATIT 15 min

Reteta o gasesti aici:
http://www.cascinabelvedere.com/prodotti/le-zuppe-biologiche/zuppa-minestrone-biologica

17 RON

Adaugă

Din păcate produsele noastre nu pot fi returnate, conform legislației în vigoare priving siguranța alimentară. Înainte să trimiți comanda, te rog să ții cont că produsele noastre nu sunt standard și impecabile ca aspect. Fiind produse ecologice, unele sunt mai mici, cu forme inegale și imperfecte, însă sunt sănatoase și gustoase. Dacă ai așteptările corecte, va fi o experiență plăcută pentru tine.
Dacă ai nevoie de mai multe informatii ca să faci o alegere documentată, te invităm să vizualizezi paginile noastre de Instagram și Facebook.

Înapoi la Magazinul online