Magazin Online / Cascina Belvedere, Italia (orez) / Farotto pomodoro e basilico BIO

Farotto pomodoro e basilico BIO

Arpacaș cu roșii uscate și busuioc, 250g

  • Din Cascina Belvedere, familia Picco a transmis experiența și pasiunea față de agricultură din generație în generație, producând cel mai bun orez italian și cel mai bun risotto pentru întreaga familie.
  • Cascina Belvedere urmărește toate etapele producției de orez, de la câmp până la masă. În acest fel, aduc gust și autenticitate în fiecare casă.

Ingrediente: arpacas *, rosii*, sare de mare, busuioc*, pasta de rosii*, faina de orez*, ceapa*, telina*, morcov*, patrunjel*, praz*, ulei de măsline extravirgin*, amidon de porumb*, miso* (soia*, orez*, apă, sare, koji), extract de drojdie, condimente*.
* ingrediente provenite din agricultura ecologica
PORTII 3-4
GREUTATE 250g
TIMP DE GATIT 17 min

Reteta o gasesti aici:
http://www.cascinabelvedere.com/prodotti/orzo-e-farro-biologici/farrotto-pomodoro-e-basilico-biologico

16 RON

Adaugă

Din păcate produsele noastre nu pot fi returnate, conform legislației în vigoare priving siguranța alimentară. Înainte să trimiți comanda, te rog să ții cont că produsele noastre nu sunt standard și impecabile ca aspect. Fiind produse ecologice, unele sunt mai mici, cu forme inegale și imperfecte, însă sunt sănatoase și gustoase. Dacă ai așteptările corecte, va fi o experiență plăcută pentru tine.
Dacă ai nevoie de mai multe informatii ca să faci o alegere documentată, te invităm să vizualizezi paginile noastre de Instagram și Facebook.

Înapoi la Magazinul online