Oameni care ne plac

Ne place să fim înconjurați de prieteni și pe cei mai mulți dintre ei îi puteți vedea aici. Sunt, pur și simplu, oameni mișto, cu valori și principii pe care le apreciem și, mai mult, sunt cu toții foarte buni în ceea ce fac.

Simon Dietrich

Simon Dietrich este un studio de design deschis în 2013 de Cristian Diță și Cristian Simion după ce au petrecut 10 ani în marile agenții de publicitate. Noi am lucrat cu ei la design-ul noului site și ne-au plăcut. Mai departe, cel mai bine îi lăsăm ei să spună mai multe.

"Există un set de pași pe care îi urmăm cu fiecare client pentru că orice idee sau campanie care iese pe ușa studioului trebui să vină ca un răspuns la o nevoie.

Fie că vorbim de branding sau campanie, primul lucru pe care îl facem este să ne ajutăm clienții să găsească problema. Despicăm împreună firul în patru și așa vedem cum putem să îi ajutăm.

În business-ul nostru, creativitatea trebuie să vină ca răspuns la o nevoie. Altfel, întreg procesul e complet ineficient. Așa că echipa de creație Simon Dietrich lucrează mereu direct cu clienții pentru că vrem ca totul să funcționeze de fiecare dată.

Este un alt mod de a fi creativi care ne-a adus clienți importanți ca Summer Well, Disney Channel, Magnolia CMS și acum Nasul Roșu."