Rosii uscate in ulei de masline BIO

36.00 RON

borcan 360g/212ml

Rosii uscate in ulei de masline BIO 360g/212ml

Rosii uscate la soare: delicioase antipasti italiene in ulei de masline extravirgin
In nordul Apuliei, aceste rosii organice coapte la soare sunt recoltate si selectate manual. Sunt apoi injumatatite, sarate si uscate cu grija sub soarele mediteranean. Rosiile sunt apoi marinate in ulei de masline extravirgin cu mult busuioc.

De ce sa cumparati rosii bioOrto in sticla?
Rosiile uscate la soare de la BioOrto sunt delicioase ca antipasti, in feluri de mancare cu paste sau intr-un panino (sandwich) tipic italian cu racheta si mozzarella de bivola. Deoarece rosiile sunt depozitate intr-un borcan de sticla cu aspect retro, calitatea lor este pastrata.

Din păcate produsele noastre nu pot fi returnate, conform legislației în vigoare priving siguranța alimentară. Înainte să trimiți comanda, te rog să ții cont că produsele noastre nu sunt standard și impecabile ca aspect. Fiind produse ecologice, unele sunt mai mici, cu forme inegale și imperfecte, însă sunt sănatoase și gustoase. Dacă ai așteptările corecte, va fi o experiență plăcută pentru tine.
Dacă ai nevoie de mai multe informatii ca să faci o alegere documentată, te invităm să vizualizezi paginile noastre de Instagram și Facebook.