De ce

Îmi pasă de lumea în care trăiesc oameni necunoscuți, cei apropiați, cei dragi, copiii mei și eu. Știu că trebuie să fim responsabili față de ceea ce este în afară, dar și înlăuntrul nostru. Într-o lume complexă și artificială, am ales să ne întoarcem la simplitate. Vrem să vedem oameni sănătoși și fericiți, iar pentru asta le punem pe masă tot ce este #PurSimpluAdevărat

Cine

Alina

Marketar, vânzător, visator

Dan

Horticultor, grădinar, strateg

Copiii

Muze, testeri, interni

Ne-am îndrăgostit de cultivarea legumelor acum 10 ani când m-am mutat de la oraș la țară. Motivul pentru care am început sa ne cultivăm propriile noastre legume a fost cel mai bun de pe lume, fiica noastră, Ioana. La întrebarea, ce produse sănătoase pot sa-i dau sa mănânce ca să crească frumos, nu am știut sa răspund. Am vrut sa-i ofer o hrana pură, simplă și adevărată, făcută chiar de mâna noastră. Și am reușit.
Acum vreau sa te bucuri și tu de aceste legume minunate care înseamnă sănătate și gust. Povestea nostră este aici

Cum

Începem să punem prima sămânță în pământ când gerul se mai lasă și vedem primul semn că am trecut de iarna grea și ne pregătim de primavară. Semințele sunt cele pe care le-am recoltat din cele mai frumoase exemplare de anul trecut, asa cum făceau bunicii nostri. Are un sens toată acestă strădanie, așa cum a avut și până acum. Ne îngrijim de plăntuțele tinere pană când devin suficient de mari și puternice încât să fie mutate în sol și le purtăm de grijă in continuare până devin mari și productive. Apoi începem culesul dimineața și ne îndreptăm spre tine, tu cel care ai norocul de a putea manca la prânz legume culese în aceeași zi.

Unde

Nasul Roșu fermă vegetală în conversie ecologică 107503, Palanca, România

nasulrosu@gmail.com

+4 0751 041 300

Ne gasesti aici.